Geplaatst op Geef een reactie

De 3 Redenen Om Te Kiezen Voor Klamboes Van Jollein

Als ouder brengt weinig, meer vreugde dan de komst van een baby. Het geluk van een kind op de wereld mogen zetten is enorm emotioneel en vreugdelijk, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Niet dat iemand jou aan deze plicht zal moeten herinneren natuurlijk, maar het helpt natuurlijk wel een handje om je te attenderen op kleinigheden. Hoe slaapt jouw baby nu het fijnste, en wat kan je zelf makkelijk doen om daaraan bij te dragen. Een goed tip van ons is het gebruik van de klamboes van Jollein. In deze blog leggen we je graag uit waarom het gebruik van een klamboe voor de wieg van je baby goed is.


Inhoud Blog

Afscherming Tegen Insecten
Betere Slaapkwaliteit
De Looks


Afscherming Tegen Insecten

Als ouder ken je de ervaring maar al te goed, namelijk die slapeloze nachten van een zoemende mug die je wel hoort maar zich nooit laat zien. Het haalt je compleet uit je slaap, en je wordt compleet gebroken wakker. Dit zijn situaties die je maar al te graag bij je baby wil voorkomen, hij/zij wordt ten slotte all vaak genoeg wakker. Daarnaast wil je alle ongemakken natuurlijk zo veel als mogelijk voorkomen. We kennen allemaal maar al te goed de eeuwigdurende jeuk na een muggenbeet. En wat te denken aan dat kleine spinnetje dat ‘s nachts de buurt gaat verkennen. Nee we moeten er allemaal niet aan denken. Het is dus geen overbodige luxe om het bedje van je baby te voorzien van een klamboe van Jollein.

ImpressionsShop The Look

Betere Slaapkwaliteit

Niet alleen kan een klamboe helpen tegen vervelende zoemende en kruipende insecten, het kan ook het omgevingsgeluid verminderen. Hoe dan, zal je je misschien afvragen… Net zoals gordijnen geluidsgolven kunnen absorberen, doen de klamboes voor een babybedje hetzelfde. Dit zorgt er natuurlijk voor dat jouw baby minder last zal hebben van omgevingsgeluiden. Happy baby, dus happy mama en papa!

De Looks

Voorbij zijn de dagen dat klamboes saai waren. Tegenwoordig kun je een breed scala aan klamboes vinden die prachtig passen bij de inrichting van je babykamer. Of je nu de voorkeur geeft aan warme zandkleuren, een dromerig ivoorkleurige variant of een stoere jeans kleur, er is een klamboe voor elke stijl en elk thema.

Het gebruik van een klamboe in je babykamer voegt dus wel degelijk wat toe aan jullie babykamer. Het is niet alleen functioneel (helpt tegen insecten en verminderd geluid), maar zorgt er ook voor dat de babykamer helemaal afgemaakt wordt met dit decoratieve en functionele element.

Geplaatst op Geef een reactie

Lookbook: De Mini Scooters van Banwood

Het begint weer buitenspeel-weer te worden. En jullie kids zien er ongetwijfeld ook al te gek uit, met de setjes die je bij ons gekocht heb. Nu nog een matchende step om er op uit te gaan!

Shop The Look