Geplaatst op Geef een reactie

Banwood: de stijlvolle en veilige manier om te steppen

Banwood is een merk dat sinds 2014 een ware hit is op het gebied van fietsen voor de kleintjes, en sinds kort maken zij ook furore met hun steps. Hiermee staan zij bekend als een merk dat niet alleen veiligheid belangrijk vinden, maar ook de stijl is ontzettend uniek en populair. Dit maakt dat hun producten met liefde wordt gereden, alsook met liefde wordt gegeven. En we zijn er van overtuigd dat dit ook voor jou op zal gaan!


Inhoud Blog

Kwaliteit
De Looks
De Steps


ImpressionsShop The Look

Kwaliteit

Veiligheid is een topprioriteit voor Banwood, en dat is bij hun steps niet heel veel anders. Al hun steps beschikken over stevige maar ook lichtgewicht frames en goede en gebruiksvriendelijke remmen. Daarnaast is ook bij de steps gedacht aan comfort en gebruiksgemak, want het stuur is in hoogte verstelbaar. Waardoor het voor velerlei leeftijden geschikt is. De steps zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die goed bestand zijn tegen de slijtage en dus intensief gebruik door actieve kinderen.

De Looks

Banwood steps zijn niet alleen veilig en functioneel, maar ook stijlvol. Ze hebben een klassiek ontwerp dat tijdloos is en er geweldig uitziet in elke omgeving. De scooters zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, waardoor ze een geweldige koop zijn voor ouders die hun kinderen een leuke en actieve manier van vervoer willen bieden.

ImpressionsShop The Look

De Steps

Banwood heeft twee type steps beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke leeftijdsgroepen. Hun Mini-scooter is ontworpen voor kinderen van 3-5 jaar en heeft een lichtgewicht frame, een verstelbaar stuur en een achterspatbordrem om gemakkelijk te stoppen. De Maxi-scooter is ontworpen voor kinderen van 6-9 jaar en heeft een strak ontwerp dat perfect is voor oudere kinderen die een stijlvolle en functionele step willen.

Zowel de Mini-scooter als de Maxi-scooter zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat kinderen hun favoriet kunnen kiezen. De steps zijn beiden voorzien van een rieten mandje bevestigd aan het stuur, wat hun uitje op de step enorm avontuurlijk maakt. Er zijn natuurlijk tig spelletjes te bedenken met een mandje op de step. Misschien is een dagje in het park wel een goed begin…

Al met al zijn de Banwood steps een geweldige keuze voor ouders die willen dat hun kinderen op een veilige en stijlvolle manier kunnen steppen. De Mini-Scooters en Maxi-Scooters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met een tijdloos design en scherpe focus op veiligheid. Hierdoor zullen Banwood steps zeker een favoriet worden onder zowel kinderen als ouders, net zoals we eerder ook zeiden over de Banwood fietsjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *