Geplaatst op Geef een reactie

Dit Zijn De Peuterkleding Trends Van 2023

Als ouder ben je natuurlijk zo trots als een pauw op jouw peuter! Voor jou is je peuter het mooiste en beste dat er is, en wil je dat ze er zo goed mogelijk uitzien. En het liefste heb je hen nog in de leukste en meest trendy peuterkleding, maar met het snelle modetempo kan het een uitdaging zijn om bij te blijven. Kledingstijlen voor peuters veranderen snel en het kan moeilijk zijn om te weten wat in de mode is en wat niet. Maar maak je geen zorgen, we helpen je een eind op weg. In deze blogpost kijken we naar de trends van 2023 op het gebied van peuterkleding, want we willen toch allemaal alleen het beste voor onze kinderen.


Inhoud Blog

Sweat Suits a.k.a. Joggingspakjes
Aardekleuren
Sixties
Loungewear


Sweat Suits a.k.a. Joggingspakjes

Hedendaags en niet alleen in 2023 zijn de sweat suits a.k.a. joggingspakjes enorm populair. Het is niet louter een sport outfit meer, en heeft zelfs een super sjieke naam gekregen: Athleisure. Deze trend draait om sportkleding als vrijetijdskleding te dragen. We kennen natuurlijk allemaal de grotere internationale merken, die optimaal van deze trend gebruik maken. Om deze stijl toch erg 2023 te maken, zou je voor de kleuren die ik hierboven omschreef kunnen kiezen. Het is in ieder geval een trend die elk kind wel zou moeten bekoren, want deze pakken zijn vaak erg comfortabel. Waardoor ze er enorm fijn in kunnen spelen met jun vriendjes en vriendinnetjes. Wij zijn in ieder geval fan van de sweat suits van Lucky no. 7 en by Xavi.

Shop The Look

Aardekleuren

Aardetinten zijn al een tijdje hip en happening, en het ziet er naar uit dat deze trend ook weer doorgevoerd wordt in 2023. Ik kan me voorstellen dat het voor sommige ouders een welkome verassing is in deze dure tijden. Jouw peuter kan dus nog met dezelfde trendy kleding op pad, en is daarbij ook nog helemaal up to date met deze trendy peuterkleding. Ben je als nieuwe ouder nog niet helemaal up to date met deze trend en is dit modebeeld aan je voorbij gegaan, dan zal ik je even bijpraten. Zoals de naam al doet vermoeden betreffen dit kledingstukken met warme aardetinten, denk aan onder andere mokka en kaneel. Maar onder deze trend kan je ook nog steeds oker en khaki bijvoorbeeld scharen.

Sixties

Retro- en vintage-stijlen maken een comeback in peuterkleding, waarbij merken zich laten inspireren door de jaren ’60 of beter gezegd de sixties. Hoe leuk is dat?! Weet jij nog hoe die periode er uit zag, en wat men toen oder andere droeg? Gelukkig is niet alles uit deze periode overgewaaid, maar wel veel. En welke trends uit deze periode hebben een nieuw leven gekregen? Denk aan flare pants, je weet wel broeken met van die wijd uitlopende broekspijpen. Wat in 2023 ook helemaal trendy is zijn de sixties kleuren. Deze zijn een beetje vaag, met een grijzige gloed er over heen. Ook kan je denken aan de corduroy kledingstukken, die hun rentree hebben gemaakt.

Streetwear

Streetwear is een trend die erg populair is onder volwassenen, maar ouders steken hun kinderen ook maar al te graag in deze kledingstijl. Denk hierbij aan grotere/langere T-shirts, vaak met een langere ronde achterkant. Een populaire combinatie hierbij zijn de hoodies met stijlvolle effen witte of zwarte sneakers. Wij zijn er ook helemaal weg van, maar onze Instagram kanaal verklapte dat natuurlijk al. Een van de favoriete merken op het gebied van street wear is het kindermerk: Minikid.

Loungewear

Je hebt deze look ongetwijfeld veelvuldig voorbij zien komen. Dit zijn bij ons ook de best verkopende peuterkleding artikelen. De comfortabele en stijlvolle pakjes van stretchy geribde stof, zijn erg gewild en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Bij ons vind je de grondlegger van deze pakjes, namelijk die van by Xavi. Niet alleen waren zij de eerste die deze pakjes uitbrachten, maar zijn de stoffen en de afwerking van zeer hoge kwaliteit. Maar wees gewaarschuwd, het blijft zelden bij 1 kleur

Shop The Look

Met deze omschreven trends kun je er zeker van zijn dat jouw kind volgens de trends uit 2023 gekleed zal gaan, wat zijn of haar persoonlijke stijl ook is. Ga je voor de sixties kleuren met een corduroy broek, of comfortabele loungewear in warme aardekleuren, of weet jij deze verschillende stijlen te combineren tot een geweldige creatie…?! De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus ga neem een kijkje in onze shop, en kijk welke trendy peuterkleding jij in je winkelmandje stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *