Geplaatst op Geef een reactie

Top 5 Meest Favoriete Speelgoed Van Een Dreumes

Wanneer je kinderen hebt dan zul je het vast herkennen: er komt speelgoed in huis waarvan je van te voren niet eens wist dat het bestond. Want niet alleen jij koopt leuke speel dingen voor je koters maar ook familie en vrienden nemen zo eens in de zoveel tijd wat mee. Met het een ben je wat blijer dan met het ander, maar goed… Jouw kind zijn geluk kan niet op, dus jij vindt het al snel prima.

Zo ook bij mijn dreumes. Hij is nu net dertien maanden maar heeft al twee bakken vol met speelgoed om zich heen verzameld. En dan tel ik de duplo en playmobil123 die van zijn zus zijn geweest even niet mee.

Maar waar speelt hij nu het meeste mee? Wat is nu echt het meest favoriete speelgoed van een dreumes?

1. Duplo

Geef mijn zoon twee blokjes op elkaar en hij sjouwt er de hele tijd mee rond. Het ene moment zet hij de blokjes op elkaar en haalt hij het weer uit elkaar. En het andere moment gooit hij ermee door de kamer en kruipt erachteraan. Wat een lol!

2. Papier

Tsjah dit is geen echt speelgoed, maar papier vindt hij reuze interessant. Want dat kraakt en scheurt en kan kapot. Super tof dus.

3. Houten vormstoof

Het is ook altijd leuk om blokjes in allerlei vormen in en uit een bak te halen. Dus een vormstoof doet het hier ook altijd goed. Het lijkt hem niet altijd om de vormpjes in de juiste gaatjes te doen. Maar dat is ook niet erg, zolang hij maar bezig is.

4. Auto’s of in ieder geval iets wat beweegt en/of geluid maakt

Ouders zijn er vaak niet zo blij mee, maar dingen die geluid maken doen het altijd goed. Zo heeft mijn zoon een vrachtauto gekregen met zijn verjaardag die zelf kan rijden en muziek maakt. Hoe leuk! Vindt hij dan…

5. Alles waar iets in zit

En dan als laatste, iets wat mijn zoon echt ‘the bomb’ vindt: mijn tas met spullen, of een bak met papieren of andere dingen. Als het maar een tas of bak is waar iets in zit en wat hij eruit kan halen. Want dat is het leukste om te doen: troep maken!

Wat is het leukste speelgoed van jouw kind? En ben jij daar blij mee of had je het liever anders gezien? Join the conversation and let me know! 🙂

Groetjes,
Nicole – Meisje Eigenwijsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *