Geplaatst op Geef een reactie

Waytoplay Autobanen Verrijken De Fantasie Van Jou Kleintje

Als het gaat om het kiezen van speelgoed voor kinderen, is open ended speelgoed dat creativiteit aanmoedigt en de verbeelding stimuleert een populaire keuze. Waytoplay, een lekker Hollands merk, is zo een perfecte keuze met hun flexibele autobanen. Deze flexibele autobanen zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam rubber en zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen vanwege hun veelzijdigheid, eenvoud en eindeloze mogelijkheden.


Inhoud Blog

Het Begin Van Waytoplay
Waarom Spelen Met Waytoplay Leuk Is
Het Waytoplay Assortiment
The (Open) End


ImpressionsShop The Look

Het Begin Van Waytoplay

Het merk is in 2003 opgericht door Sybren Jelles, een vader van twee jonge kinderen, die behoefte zag aan speelgoed dat hun creativiteit en verbeelding zou stimuleren. Sybren liet zich inspireren door zijn eigen jeugdherinneringen aan het spelen met houten treinrails, maar hij wilde iets creëren dat veelzijdiger en nog leuker was.

Hij begon te experimenteren met verschillende materialen en kwam uiteindelijk uit op een flexibel rubbermengsel waarmee de rupsbanden gemakkelijk konden worden gebogen, gedraaid en in elke vorm konden worden gevormd. Dit leidde tot de autobanen van Waytoplay. Deze autobanen zijn ontworpen om duurzaam, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken te zijn, waardoor ze ideaal zijn om zowel binnen als buiten mee te spelen.

De eerste Waytoplay autobanen werden gelanceerd in 2013 en werden snel populair. Sindsdien heeft het merk zijn productassortiment uitgebreid met verschillende autobanen, wegdelen en accessoires. De kernfilosofie is sindsdien altijd hetzelfde gebleven: speelgoed met een open einde bieden dat creativiteit en verbeeldingskracht inspireert.

Impressions


Shop The Cars

Waarom Spelen Met Waytoplay Leuk Is

Ik hoor je denken: leuk zo een introductie, maar waarom zou ik nu toch kiezen voor deze speciale autobanen… Spelen met Waytoplay autobanensets bieden tal van voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Hier zijn enkele van de voordelen:

Bevordert Creativiteit En Verbeeldingskracht

De sets zijn ontworpen met een open einde, wat betekent dat er geen regels of beperkingen zijn voor het gebruik ervan. Kinderen kunnen hun eigen wegen en racebanen creëren, hun eigen landschappen ontwerpen en hun eigen verhalen en avonturen bedenken. Dit soort spel moedigt kinderen aan om creatief te denken en hun fantasie te gebruiken, wat essentieel is voor hun cognitieve ontwikkeling.

Ontwikkelt Motorische Vaardigheden En Coördinatie

Het bouwen en aanpassen van de banen vereist fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Kinderen moeten hun vingers gebruiken om de stukken met elkaar te verbinden en hun visueel-ruimtelijke vaardigheden om de lay-out van de weg te plannen. Spelen met Waytoplay kan kinderen helpen deze belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.

Stimuleert Communicatie En Samenwerking

Samen spelen met de autobanen kan een sociale activiteit zijn, omdat kinderen kunnen samenwerken om hun wegen en racecircuits aan te leggen. Dit soort spel stimuleert samenwerking, communicatie en probleemoplossing, wat belangrijke sociale vaardigheden zijn.

Stimuleert Leren En Ontdekken

De sets kunnen op veel manieren worden gebruikt, van het maken van eenvoudige lussen tot het ontwerpen van complexe wegennetwerken. Kinderen kunnen leren over de verschillende soorten wegen, verkeersborden en veiligheidsregels, wat hun nieuwsgierigheid kan stimuleren en hen kan aanmoedigen om de wereld om hen heen te verkennen.

Zorgt Voor Eindeloos Plezier En Entertainment

Misschien wel het beste van Waytoplay-wegensets is dat ze eindeloze mogelijkheden bieden voor spel en entertainment. Kinderen kunnen uren bezig zijn met het bouwen en herbouwen van hun wegen, experimenteren met verschillende lay-outs en ontwerpen, en met hun auto’s over de circuits racen. Dit soort spel is leuk, boeiend en verveelt nooit.

Impression

Shop The Roads

Het Waytoplay Assortiment

Waytoplay-wegensets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, afhankelijk van de leeftijd van het kind en het gewenste complexiteitsniveau. Hier zijn enkele van de belangrijkste producten in het Waytoplay-assortiment:

Waytoplay Ringroad

De Ringroad-set is een compacte wegenset, met 12 onderdelen waarmee je kleintje al een eenvoudige autobaan mee kan creëren. Wat misschien wel leuker is om deze als uitbreiding op een bestaande set te gebruiken.

Waytoplay ExpressWay

De ExpressWay-set is een kleinere en eenvoudigere wegenset, met 16 onderdelen die kunnen worden gebruikt om cirkelvormige of ovale sporen te creëren.

Waytoplay Highway

De Highway-set is een middelgrote wegenset met 24 onderdelen die kunnen worden gebruikt om rechte of gebogen wegen te maken.

Waytoplay King of the Road

De Expressway-set is de grootste en meest veelzijdige autobanen set, met 40 onderdelen die kunnen worden gebruikt om complexe wegennetwerken, kruispunten en rotondes te creëren.

Waytoplay Grand Prix Set

Met het succes van Max Verstrappen in zijn Formule 1 auto kon de formule 1 autobaan niet uitblijven. De grand prix-set is een 24-delige set, met autobanen voorzien van kirbstones en pitlanes om het formule 1 parcours compleet te maken.

Naast deze wegensets biedt Waytoplay ook verbindingsstukken, uitbreidingssets en houten speelgoedautootjes die kunnen worden gebruikt om de wegen uit te breiden en aan te passen. De toewijding van het merk aan hoogwaardige materialen, duurzaamheid en veiligheid zorgt ervoor dat al zijn producten zijn gebouwd om lang mee te gaan en een leuke en boeiende speelervaring te bieden.

Impression

Shop The Look

The (Open) End

Waytoplay-wegensets zijn uitstekend speelgoed voor kinderen van alle leeftijden en bieden onbegrensd spel, creativiteit en verbeeldingskracht. De toewijding van het merk aan kwaliteit en innovatie heeft het tot een leider in de speelgoedindustrie gemaakt en zijn producten zijn geliefd bij ouders en opvoeders over de hele wereld. Met een reeks maten, configuraties en accessoires is er een autobaan voor elk kind en eindeloze speel- en verkenningsmogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *