Online Minikid Urban en Streetstyle Kinderkleding Kopen

Minikid is een stoer kledingmerk uit Polen. Het merk is kenmerkend door hun stoere, urban en street-style look. Deze street-style kinderkleding heeft items zoals: stoere dropcroth broeken (broeken met een laag kruis), shirts met een langere achterkant en jassen met stoere urban elementen. En dit is precies de stijl dat bij onze webshop past. Deze stoere kinderkleding is te koop in de maten 74/80 tot en met 134/140.
Lees meer …

Urban en streetstyle kinderkleding collectie

Als jij naar de urban Minikid streetstyle kleding zocht, dan heb je de juiste plek gevonden! In onze shop vind je namelijk de leuke babykleding en stoere kinderkleding? Dit merk heeft een geweldige stijl en is geschikt voor jongens en meisjes. In onze babykleding en kinderkleding webshop hebben we veel stoere kleding, en vinden daardoor dat deze urban streetstyle kinderkleding een perfecte aanvulling is. Het merk is afkomstig uit Polen, maar enorm gewild door onze kleintjes uit Nederland. De urban look is populair, alsook de kwaliteit van deze streetstyle kleding is zeer hoog. En kan daardoor meerdere kindjes mee.

Waar staat het merk voor

Het merk is van Poolse origine. Maar wie dacht dat de kleding van dit Poolse merk weinig flatteus was, heeft het mis! Door de fotopresentatie van dit stoere kledingmerk, zie je al snel de uitstraling van deze stoere urban kinderkleding. De kleding heeft veel stoere natuurkleuren en prints, en de foto’s zijn altijd outdoor. Deze streetstyle kleding is voor de echte stoere kids die graag outdoor zijn. Je kan namelijk comfortabel ravotten, skateboarden of chillen en de blitz maken. Heerlijk voor alledaags gebruik op school, en buiten school met de vriendjes! Want met deze comfortabele babykleding en stoere kinderkleding, heb je al snel vriendjes gemaakt.

Je vraagt je wellicht af of de kids de kleding ook lekker vinden zitten… Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit niet het geval is. Deze streetwear kinderkleding zit heerlijk en is gemaakt van duurzame materialen. Stoffen haalt dit merk van betrouwbare bronnen, voorzien van de juiste certificeringen. Want we willen toch allemaal het beste voor onze kinderen. Niet alleen is het merk gevestigd in Polen, maar hier wordt ook de kleding gemaakt. Hierdoor mag je ervan uit gaan dat de hoge Europese kwaliteitsstandaarden worden nageleefd op elke gebied.

Kinderkleding online bestellen

Naast de kids zijn ook de ouders verzot op de streetwear van dit stoere kinderkleding merk. Kwaliteit en draagcomfort zijn natuurlijk enorm belangrijk. Hier wil elke ouder natuurlijk zeker van zijn voordat zij het online zullen bestellen. Maar wees gerust, met deze aspecten zit het goed bij dit urban merk. Modieus voor ouders en kids, maar bovenal comfortabel voor de kids. Dat wil elke ouder toch online kopen voor hun stoere kids, en bovenal duurzaam.

Bij ons online in de kinderkleding webshop vind je naast Minikid nog veel meer stoere babykleding en kinderkleding van goede kwaliteit. Dus vind je net niet dat ene item voor jou kleintje, dan vind je dat ongetwijfeld tussen de andere stoere en comfortabele kinderkleding. Wij voeren concurrerende prijzen en zorgen voor een snelle verzending, met 30 dagen bedenktijd!