Ruilen / Retourneren

Heb je jouw bestelling ontvangen, maar heb je toch een andere maat nodig? Of ben je niet tevreden over een artikel dat je bij ons gekocht hebt? Bij BabyenPeuterkleding.com kun je binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, je bestelling annuleren. Dit mag eventueel zelfs zonder opgaaf van reden, hoewel we dit wel graag van je zouden willen weten. Dit geeft ons de mogelijkheid om in de toekomst nog beter ons best te doen voor jou. Wat moet je doen?

Stap 1. Vul het retourformulier in

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, vragen wij je om het digitale retourformulier te gebruiken. Het retourformulier dient uitgeprint te worden en deze dient toegevoegd te worden bij jouw retourzending. Heb je geen printer? Noteer de gegevens dan net zo makkelijk op een papier en voeg deze toe bij de retourzending. Dit formulier maakt het makkelijker om je retour snel en naar behoren te behandelen. Vervolgens vragen we je het formulier te verzenden, via de verzenden knop.

Het retourformulier vind je hier: retourformulier.

NB. Na het bekend maken van je retourzending heb je 14 kalenderdagen de tijd, om er voor te zorgen dat wij de artikelen ook daadwerkelijk ontvangen hebben.

Stap 2. Let op

Het artikel mag niet gedragen of gewassen zijn. Passen kan natuurlijk altijd! Wij maken nog graag anderen blij met de artikelen. Zo hoeven wij niet veel weg te gooien en houden we de artikelen scherp in prijs . 😉

Stap 3. Inpakken

Artikelen dienen ten alle tijden in originele verpakking en met aangehecht prijskaartje aan ons geretourneerd te worden. Producten die geseald zijn dienen ongeopend retour gestuurd te worden.

NB. De retourzending valt onder jouw verantwoordelijkheid, dus zorg dat je dit zorgvuldig doet.

Stap 4. Opsturen

De kosten van de retourzending gebeurt voor eigen risico en rekening. Je kunt de artikelen opsturen naar het volgende adres:
Baby en Peuterkleding
Neonweg 186
1362 AE  Almere

Stap 5. Terugbetaling

Zodra wij de retourzending in goede staat ontvangen hebben, zullen wij zorg dragen voor de terugbetaling van jou teruggestuurde artikelen. Hoewel het ons streven is om jouw geld direct terug te betalen, zal het in ieder geval voor 14 kalenderdagen op jouw rekening bijgeschreven staat. Voor deze betaling gebruiken wij dezelfde rekening die jij hebt gebruikt om de aankoop bij ons te doen.

NB. Indien je artikelen wilt inruilen, zullen we direct na ontvangst van je retourzending de nieuwe artikelen opsturen. Mits deze op voorraad zijn natuurlijk.

Retourkosten

Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Voor pakketten die niet worden afgehaald bij een post NL locatie na het plaatsen van een order, brengen wij €7,95 retourkosten in rekening. Dit wordt ingehouden op de terugbetaling van het aankoopbedrag.

Heb je ondanks deze informatie nog vragen over ons retourbeleid? Dan horen wij dat graag van jou. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!